Hvad mener kunderne ?

Pålidelig håndværker


Jeg har fået gennemrenoveret mit lille Københavnerbadeværelse og det er bare blevet så flot.
Ruben er en dygtig, detaljeorienteret og pålidelig håndværker og jeg vil klart anbefale ham til andreAnnelise Henning

Valbylanggade


Topprofessionel


Ruben er helt igennem topprofessionel. Er ikke bange for at komme med gode ideer og løsninger. Han tager ansvar, er pålidelig, hamrende dygtig og pertentlig i sit arbejde. Holder hvad han lover og mere til. Vi har ikke fortrudt 1. sek. Ruben fik til opgave at lave badeværelse helt fra bunden i en gammel lejlighed samt lægge flisegulv i køkkenet. Vi vil helt klart anbefale Ruben, hvis man går efter solidt murerhåndværk krydret med sans for detaljerne.


Jens-Kristian Møller Hansen

Helga Larsens Plads


Rydder op efter sig selv


Jeg er utrolig glad for mit nye badeværelse, og jeg vil til  hver tid anbefale Ruben og hans samarbejdspartnerde til andre.

Hele forløbet har været godt tilrettelagt og styret af Ruben. Jeg har altid fået besked om, hvem der kom og hvornår. Ved evt ændringer er jeg blevet kontaktet. Utrolig flinke folk, som har inddraget mig i arbejdet og kommet med gode ideer og løsningsforslag. Alle har sørget for at rydde op efter sig, hvilket er dejligt, når man som jeg bor i en lille 2-værelses lejlighed.


Miti Engqvist

Ryetvej

Ovenud tilfreds


Jeg er ovenud tilfreds med det stykke arbejde Ruben leverede da han renoverede mit badeværelse! Jeg er nok lidt småhysterisk, når det kommer til detaljer og finish 😬 men Ruben har gennemtænkt alle detaljer, og det færdige resultat er optimalt på alle måder. Ingen tvivl om, at han er virkelig dygtig til sit håndværk. Mine varmeste anbefalinger.


Lisbeth Christensen

Sundby Parkvej


Veludført arbejde


Hej, først vil jeg sige mange tak, for endnu et veludført arbejde.

Vi har brugt Ruben flere gange, fået blandt andet lavet en helt ny trappe med klinker
Og sålbænke under vores vinduer, i natur skifer, fuget rundt om vores vinduer, da vi ikke lige er til gummifuge, igen rigtig flot arbejde, og fugerne blev lavet så de
passede i farverne med de gamle, så man ikke kunne se forskel, på de nye og gamle.

Den sidste opgave var nedrivning af skorsten, og rep. af det, som skulle blive tilbage,
igen super pænt og veludført opgave.
Ruben er der altid til aftalt tid, laver opgaverne til kundens tilfredshed.
Så vores varmeste anbefalinger af Ruben
5 stjerner fra KøgeBrian & Micella

Stevnsbovej


Ro og overblik


I november 2020 var jeg på udkig efter en god håndværker, som kunne og ville styre hele projektet.

Jeg var så heldig, at en nabos badeværelse netop var ved at blive renoveret, så jeg kunne se, hvor flot det tegnede til at blive.

Jeg kontaktede @mureruben, og vi blev hurtigt enige om en aftale. Arbejdet begyndte i midten af januar 2021, og samarbejdet med Ruben samt elektriker, maler og vvs er foregået helt gnidningsløst. Jeg har gennem hele forløbet, følt mig tryg og i sikre professionelle hænder. Rubens arbejde er grundigt og ordentligt, han holder alle aftaler og forestår hele entreprisen med ro og overblik.

Som det ses på billederne, er resultatet et meget smukt badeværelse.


Inger Brygger

Bernhard Bangs Alle

Ansvarsbevidst


Ruben er en meget dygtig murer med et højt fagligt niveau. Han er omhyggelig, ansvarsbevidst og overholder altid sine aftaler. Det er vores indtryk, at det betyder meget for Ruben, at give kunden det bedst mulige resultat. Vi kan give Ruben vores bedste anbefaling.


Kirsten Hansen

Gorkis Alle


Dygtigeste murer


Nok den dygtigste murer jeg længe har mødt!
Ruben har både lavet arbejde på mit badeværelse og i mit køkken, og udover at han som person er nem at kommunikere med, så overholder han aftaler, men nok bedst af alt, så står det hele snorlige....
Alle der kommer i mit hjem kommenterer yderst positiv på det flotte arbejde, og selv fra andre håndværkere har jeg hørt meget ros. Han har øje for design og kommer med gode ideer, men han lytter også til ens ønsker og formår at kombinere dette.
Jeg kan kun give Ruben de bedste anbefalinger!

Ne abefalinger!


Lisa Knudsen

Lollandsvej

God oplevelse på alle fronter


Jeg kan på det varmeste anbefale Ruben.


Vi står med et gennemrenoveret badeværelse og er meget glade for resultatet. Ruben har været en god samarbejdspartner igennem hele processen, helt fra planlægning frem til det endelige resultat som virkelig står flot. Han har været god til at håndtere de udfordringer der har været undervejs, fx i forhold til placering af afløb, er yderst detaljeorienteret og meget behjælpelig med at få tingene helt færdige. Derudover var det hyggeligt at have Ruben i vores hjem.


Alt i alt en rigtig god oplevelse på alle fronter. Står vi og skal bruge en murer igen er der ingen tvivl om hvem vi ringer til! Tak for godt samarbejde.


Martin Jespersen

Amagerbrogade

Faglig stolthed


Ruben du er en meget dygtig murermester. Vi er glade for at have valgt dig til at udføre begge vores badeværelser - både i privaten og i sommerhuset :) Der er langt mellem håndværkere med faglig stolthed, men det har du, og du leverer hver gang.

Tak


Kim Sildorf

Forhåbningsholms Alle

Meget behagelig


Ruben har tidligere lavet alt flisearbejde på vores badeværelse og fliserne i køkkenet. Jeg har været meget tilfreds og anbefalet ham til andre i vennekredsen. Ruben går op i detaljer og finish, så det bliver rigtig flot. Han er desuden meget behagelig at arbejde sammen med.

Jeg har senest benyttet Ruben til murerarbejde i forbindelse med udvidelse af et dørhul i en bærende væg, og også til efterfølgende reparationer af vægge mv.


Mette Lykke Klitgaard

Madvigs Alle


Hamrende Dygtig


Hvis i går i tanker om at få lavet murerarbejde, vil jeg give Ruben min allerstørste anbefaling.

Ruben er så hamrende dygtig, detaljeorienteret og så perfektionistisk i sit arbejde, at det er en fornøjelse. Intet er overladt til tilfældighederne og han er virkelig reel at samarbejde med.


Trine Hansen

Dønnergårds Alle


Flot finish


Ruben udfører altid et virkelig godt stykke murerarbejde. Ordentligt, med øje for detalje og med flot finish. Vi er meget glade for begge vore badeværelser samt flisegulve og andet som Ruben alt sammen har lavet for os. De varmeste anbefalinger herfra!!


Lars Olsen

Strandvejen


Omhyggelig


Grundigt og omhyggeligt arbejde.

Ruben har lavet begge vores badeværelser og de bliver ofte kommenteret af gæster.

Vi vil aldrig vælge en anden murer til opgaver der kræver et højt niveau af sans for detaljer.


Malene Hansen

Valnøddehaven


Grundig


Pålidelig, grundig, behagelig og dygtig! Og så rimelig pris ovenikøbet. Har ku  godt at sige om Ruben og hans arbejde. Vil anbefale til hver en tid.


Marianne Phillipson

Rodosvej


Kvalitetsarbejde


Jeg er meget glad og tilfreds med dit arbejde med trappen til haven på Kæragervej. 

Det er flot og omhyggeligt udført kvalitetsarbejde


Gitte Jeppesen

Kæragervej


Flere kan læses på Facebook